diumenge, 5 de juliol de 2009

L’ASSEMBLEA DE L’ESQUERRA INDEPENDENTISTA DE L’HOSPITALET ES PRESENTA EN PÚBLIC


El passat divendres 3 de juliol l’Assemblea de l’Esquerra Independentista de l’Hospitalet de Llobregat (AEILH) va presentar-se públicament en un acte que es va celebrar al Centre Cultural Sant Josep i que va aplegar una trentena de persones.

L’AEILH va convidar a l’Assemblea del Baix Llobregat de Maulets a presentar la seva campanya en defensa de la zona agrícola de Can Trabal. En aquest sentit, el representant de Maulets va explicar la política del govern municipal i les expectatives de convertir la zona agrícola en centres comercials, indústries i hotels, així com la lluita que esta duent a terme la Plataforma Salvem Can Trabal, a la qual l’AEILH dóna suport.

A continuació, l’Àlex Maymó, regidor de la CUP de Molins de Rei va destacar la importància de l’existència de la CUP al seu municipi i l’altaveu que significa per a les lluites pel territori i dels moviments socials el disposar d’un regidor al consistori. Va destacar les lluites per la defensa del territori que uneixen les diferents poblacions del Baix Llobregat, així com aquelles per la defensa de la classe treballadora i una alternativa política als nostres municipis.

El membre del secretariat nacional de la CUP, Marc Sallas, va explicar el recorregut de la CUP en els darrers temps, destacant el creixement que ha tingut l’organització i el full de ruta a seguir per la construcció de la Unitat Popular. Finalment va oferir el suport de la CUP a la creació i impuls de l’AEILH.

L’acte va cloure amb la lectura del manifest fundacional de l’AEILH, que tot seguit donar pas al cant de la Internacional i Els Segadors. Així l’AEILH neix amb l’esperit de donar la volta a la manera de fer política a l’Hospitalet, i d’aglutinar totes aquelles persones i col·lectius de la ciutat que siguin d’esquerres, independentistes, i que creguin en una ciutat més equilibrada territorial, urbanística, econòmica i socialment.

Cap comentari:

Publica un comentari