dissabte, 23 de maig del 2009

Demà tohom a la marxa!

La Plataforma Salvem la Zona Agrícola de L’ H a convocat per demà una marxa en defensa de Cal Trabal l'antiga Marina de l'Hospitalet. Des de l'Assemblea de l'Esquerra independentista de l'Hospitalet convoquem a tots els hospitalencs i hospitalenques aquesta marxa. Estem farts de tanta especulació i diem prou! Ara o mai defensem la terra! Més informació: Salvem la Zona Agrícola de L'H


L'assemblea de Maulets del Baix Llobregat ha iniciat una campanya en defensa de Can Trabal:


Prou especulació! Salvem la marina de l'Hospitalet!

De nou l'especulació colpeja la nostra comarca. Aquest cop l'antiga marina de l'Hospitalet, la zona agricola coneguda com “Can Trabal” es veu assetjada per un projecte urbanístic que promou l'ajuntament de l'Hospitalet (PSOE+ICV-EUiA) i que vol convertir-la en un parc empresarial.


Un macroprojecte que té pensat cimentar més de la meitat de les 43 hectàrees, on s'hi construiran una sèrie d’edificis destinats a locals comercials, oficines, activitat industrial i places hoteleres. La resta d'espai es convertirà en un trist parc envoltat de gratacels.

Un macroprojecte que suposarà un nou cop al Delta del Llobregat, i que es sumarà a la llarga llista d'agressions legals i il·legals (com el desviament del riu) que ha de suportar.

Els joves però, no callem!
Deixem clar que cap de les 43 hectàrees de la zona agrícola de “Can Trabal” s'han de dedicar a cap altra cosa que no sigui l'agricultura i la funció d'acostament al riu, agent vertebrador de la comarca i element indestriable de la nostra història com a ciutat.

Denunciem una vegada més la dinàmica destructiva del capitalisme, i les polítiques neoliberals que des de les institucions es porten a terme, deixant pas a un progrés desenfrenat que s'engreixa unicament per les ànsies egoistes i de màxims beneficis dels empresaris i d'un model econòmic que ha convertit els Països Catalans en el corredor de serveis d'Europa, i en un balneari on venir, gaudir, embrutar i marxar.


L'ajuntament de l'Hospitalet encapçalat per Núria Marin, alcaldessa del PSOE, juntament amb els seus fidels seguidors d'ICV-EUIA (els d'”esquerres i ecologistes de debò”), són els màxims responsables d'aquesta destrossa. Un govern que es fa dir progressita i que l'únic que ha demostrat aquests darrers anys és estar al servei de les multinacionals especulant amb els terrenys de la Gran Via o la porta nord de la ciutat. Despreocupant-se així dels problemes reals tant dels joves com del conjunt de la població (atur, precarietat laboral, nul accès a l'habitatge, etc.)


És per això que iniciem la campanya “Assenyalem els culpables! Salvem Can Trabal!”, per dónar a conéixer els veritables responsables d'aquesta destrossa, i per sumar una veu més en la defensa de Can Trabal.


Assenyalem els culpables! Salvem Can Trabal!
Guerra per la Terra!



Assemblea del Baix Llobregat
Maulets, el jovent independentista revolucionari

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada